diumenge, 1 d’agost del 2010

Sóc guai, i del rotllo.

Sóc indepe, fume petes, bec calimotxo, porte rastes i unes samarretes del rotllo que flipes! Sempre porte musiqueta a les orelles... Els Obrint Pas són Déu! A les manis sóc el que més gresca fa, la botella de cassalla no ens pot faltar! Als concerts sempre porte la meua estelada, que tots sàpien que sóc indepe i mole! També porte la motxilla de l’insti plena de dibuixos i ròtuls: SKA! Oi!... I xapes, que a cada concert me’n compre una! He aprés les paraules fonamentals: comunisme, Països Catalans, Aznar és un cabró, el Ché mola... Ma mare i mon pare em donen diners per eixir de festa.”

Sembla que ser independentista, nacionalista... és un gest de gent rebel, i ser rebel és guai.
Què hi ha més rebel que fer coses prohibides? Vinga! Fumem petes tots! No et tragues el fum? Dissimula!
Quan més semble que eres una persona de carrer més guai pareixeràs; vinga, fem-nos el calimoxo al portó de casa!
Ah! I què em digueu de les rastes? Si fins ara eren una forma de veure la vida (els brasilers sempre ho han dit, no se’n fan si no es senten preparats...), actualment són un look rebel que t’hi cagues!
La roba és l’element més important per a un xavalet del rotllo d’ara: ANTIFEIXISTES! REVOLUCIÓ! INDEPENDÈNCIA! ... Si no portes un cartellet al teu pit que t’identifique no triomfaràs! Per cert, que no se t’oblide el palestí, eh?
Obrint Pas! Grans Déus de la música valenciana! I no dic que siguen roïns, ni molt menys, però sembla que sols existisquen ells... Obrint Pas a Vinaròs!! “Mare, dóna’m peles que pille 3 hores de bus per anar a un súper concert!” Al poble del costat fan concert, però a eixos no els coneix ni Cristo, són quatre xavalets inexperts (com Obrint Pas fa uns anys, però això ningú ho pensa...).
Quan vages a la mani aquella que tant de temps portes esperant has de fer-te notar... Agafa un megàfon i crida: Espanya és una merda, el rei és un feixista i jo sóc un borratxo, català i intependentista! Després pega-li trago a la cassalla, a morro si pot ser, serà el teu premi!
I l’estelada? On l’has deixada? Trau-la de la motxilla, xè! Llueix d’estel. Però... groga o blava? Què més dóna si no sabem què significa!!!
Ah! Característiques importants d’un bon indepe són les frases rotulades a la motxilla i les xapes que llueix. Ha de semblar que entens de política, que t’oposes al feixisme i tot el que comporta, però... agressivament! Ja no lluites per la pau! Ara sols vols presumir de macarra, fes-te respectar amb una revolució armada si és necessari! Sigues rebel! Afirma que pegaries a un skin i a un feixista! Et donarà prestigi.
De tant en tant has de semblar culte. Ser culte de la vida, no dels llibres, això deixa-ho per als empollons. Pots conseguir-ho dient les següents paraules entre les frases que articules: comunisme, revolució, Aznar, Franco, el Ché... Sobretot has de dominar els noms de tots els personatges revolucionaris!
Ah! I que ningú sàpia que els papis t’han pagat el bus per vindre al concert! Eres autosuficient, no fas cas dels pares ni tampoc els respectes, fins i tot podries dir que no els estimes.

Quina llàstima de comportament. Actualment lluitar per la teua terra ha quedat arrere. Ara per ser un independentista has de demostrar-ho amb el teu aspecte, no amb els teus actes... Ja no serveix que milites a qualsevol partit, institució, entitat o joventut. Ara el que has de fer és pentinar-te quatre rastes, maquejar-te la motxilla i escoltar Obrint Pas.

Volem una joventut lluitadora, responsable, humil i catalana! La volem, la necessitem! No volem quatre fantasmes que embruten el mot “independència”, ni quatre borratxos que van a les manifestacions per apuntar-se una batalleta més! I per què no van a actes, mítings, conferències...? Va, això seria massa demanar!

Vols ser guai? O, prefereixes un país millor? Independència!

3 comentaris:

  1. No sé com he arribat a aquest blog... però redéu! quanta raó tens, ho he pensat tantes vegades! El que necessitam són uns joves compromessos, no uns bojos que facin molt de renou i a l'hora de la veritat escampin.

    Enhorabona! Una besada

    ResponElimina